Tedd meg az első lépést, találjunk vállalati partnert!

Fejlesztési pályázat non-profitoknak

Nehézségekbe ütközik komoly vállalatokat elérni, velük kapcsolatba kerülni?

Úgy érzitek, versenyeznetek kell a pénzért? Kevés emberhez jutnak el az üzeneteitek? 

Fejlődni akartok, de nincs aki segítsen? Nincs rá pénz, sem idő?

Előfordul, hogy pénzhiány miatt olyan pályázaton is elindultok, ami nem, vagy csak részben segít a küldetésetek megvalósításában?

 

Ha ezekből valamenny is igaz rátok, nektek szól a Scale Impact  non-profit fejlesztési pályázata, amelynek kettős haszna van szervezetek számára:

megnyerhetitek a részvétel jogát egy 25 000 euró értékű, 2 éves fejlesztési programban, valamint vállalati partnerséghez juthattok!

Célunk ugyanis, hogy összekössük a társadalmi hasznossággal bíró szervezeteket olyan vállalatokkal, amelyek szívesen támogatnak jó ügyeket. Részben ezekből a vállalati támogatásokból a nonprofit szervezet egy hosszú távú fejlesztési folyamatban vesz részt professzionális közreműködőkkel.

Mit nyújt szervezetednek a Scale Impact fejlesztése?

partnership

Az első lépés egy kérdőív kitöltése

Töltsd ki a kérdőívet, ha a szervezeted:

A kérdőív alapján megtudjuk, hol tartasz, hol vagy elakadva, hol van szükséged fejlődésre! A kérdőív kitöltése körülbelül 40 percet vesz igénybe

A kérdőív kitöltése után:

Nem érsz rá?

Kérlek, add meg adataidat, hogy ha most nem tudsz időt fordítani a kérdőívre, megkereshessünk és segíthessünk!

Vagy töltsd ki a kérdőívet most!

Rólunk mondták

Sághy GÁbor profilkép

“Ma már van szervezeti stratégiánk, éves pénzügyi tervünk, kontrolling rendszerünk, tudjuk, miben mérjük a társadalmi hatásunkat, szervezetten és tudatosan kommunikálunk. Ezek segítettek hozzá minket, hogy 5 év alatt megötszörözzük az árbevételünket és megtízszerezzük a hatásunkat, köszönhetően a Scale Impact csapatának.”

Sáhy Gábor
Cseriti Adománybolt

“A Scale Impact kapcsán találkozhatunk potenciális donorokkal, és nő a kapcsolati hálónk. Olyan emberekkel tudunk kapcsolatokat kialakítani, akik hosszú távon fenntarthatóvá tudnák tenni a programjainkat. Ez nagyon vonzó része a programnak.”

Dóra Dalma
Láthatatlan Tanoda/Rosa Parks Alapítvány

Horn Tamás profilkép

“Scale Impact nem csak támogatókat keres jó ügyek mellé, hanem hidat épít, és bevonja a különböző szektorok szereplőit a közös siker érdekében. Mindig a win-winre törekszik, ahogy mi is. A Scale Impact által nyújtott támogatás számunkra a szintlépést lehetőségét jelenti, hiszen egy rendkívül komplex, és strukturált fejlesztési folyamatnak lehetünk részesei, ami az egész csapat számára inspiráló.”

Horn Tamás
Adománytaxi

cooperate

A Scale Impact kérdőívének fő célja a szervezeted fejlettségének felmérése. Ha a fejlesztési programban esetleg nem is tudsz részt venni, mindenképpen írásos visszajelzést kapsz tőlünk. Ez egy tükör, amely megmutatja a cselekvés irányát, a fejlesztendő területeket, hogy hatékonyabban, profibban működhessen a szervezet.

A visszajelzés az alábbi területekre tér ki: stratégia és a hatásmérés megléte; pénzügyi és egyéb jogszabályi megfelelőség, vezetői képességek, átláthatóság, partnerkapcsolatok, környezetvédelmi szempontok. 

Olvass erről többet a blogunkon!

Hogyan segítettek eddig a visszajelzések?

Korábban hasonló visszajelzéseket rövid workshop keretében adtunk – ezt mondták a résztvevők: 
"Nem kész recepteket kaptunk a hirtelen és csodás gyógyulás reményében, hanem új szemléletet, szempontokat és iránymutatásokat, amelyeket saját magunknak kell a szervezetünk sajátosságai szerint kialakítani és érvényesíteni."
“A tényleges szervezeti változáshoz több ilyen műhelymunkára és együtt gondolkodásra lesz még szükség az elnökséggel közösen. Valami elkezdődött már, remélem sikerül érdemi hatásmérési és stratégiai tervezést csinálnunk. Bízom benne, hogy találkozunk még valamilyen formában, és tanulhatok még Tőletek.”
"Nagyon tetszett az a szisztematikus és sokrétű szempontrendszer, aminek mentén a szervezeti ellenállóképességet értékeltük és azonosítottuk a fejlesztendő területeket."

Ha még többet szeretnél tudni a Scale Impact munkájáról, partnereiről, kattints ide!

Nem érsz rá?

Kérlek, add meg adataidat, hogy ha most nem tudsz időt fordítani a kérdőívre, megkereshessünk és segíthessünk!

Vagy töltsd ki a kérdőívet most!