A Scale Impact új kutatása a WHC Csoport szakmai partnerségével

Kihasználják-e már a cégek HR területen a CSR adta lehetőségeket?

Mennyire épült be a vállalati kultúrába a társadalmi felelősségvállalás, mennyire mélyen kapcsolódik a cégek HR stratégiájához?

Képesek-e a hazai vállalatok integrálni a CSR-t és a HR-t?

Nemzetközi jó példák alapján  a HR és CSR terület számos formában tudja egymás tevékenységét erősíteni, támogatni.  Nonprofit szervezetekkel való együttműködéssel valósulhat meg a tehetséges munkavállalók és vezetők fejlesztésétől a csapatépítő programokon át számos tevékenység, társadalmi felelősségvállalás valósulhat meg a foglalkoztatáson keresztül is, és számtalan jó példa vár még Magyarországon megvalósításra.

Erről a fontos, és stratégiai kapcsolódási lehetőségről nem készült még átfogó elemzés, ezért indítunk új kutatást a WHC, Közép-Kelet Európa meghatározó HR szolgáltatója szakmai partnerségével. 

A jelen kutatás erre vonatkozó kérdéseit összegezve a legizgalmasabb felelősségvállalási tevékenységet, akciókat bemutató cégeket külön, névvel kiemelve szerepeltetjük majd a riportban.

Az eredményeket terveink szerint a 2023 október 12-i HR Fest-en mutatjuk be, ahol az említett cégek közül is többnek lehetőséget kínálunk majd arra, hogy beszéljen CSR-tevékenységéről. 

Ha céged számára fontos stratégiai partnert találni a nonprofit szervezetek között CSR tevékenységetekhez, keress minket:

A 2022 őszi CSR-kutatásunk riportja letölthető.
A riport választ ad arra:

  • Milyen területeket és miként támogatnak a vállalatok?
  • Mennyit költenek társadalmi felelősségvállalásra?
  • Miért jobb egy nonprofit szervezetet fejleszteni, mint több célra adományozni?
  • Mérik-e a CSR társadalmi és környezeti hatását?
  • Valós cselekvés vagy csak kommunikáció zajlik a hazai vállalatok körében?
MPRSZ kiadvány