Sztorit adunk, ami kiemel

Impact kommunikációs fejlesztés az üzleti fenntarthatóság növeléséért

Nemzetközi ügyfeleid vannak? Nagyvállalatoknak dolgozol? Banki hitelhez szeretnél jutni?  

Szeretnél jó ügyeket vagy impact szervezeteket támogatni, és a vállalati értékeket, fenntarthatósági törekvéseidet a munkavállalóid és vásárlóid számára kézzelfoghatóvá tenni, de nincsenek kidolgozott branding és marketing stratégiáid minderre? 

Ne ess kétségbe – a 8 alkalmas Impact Kommunikációs fejlesztést pont a hozzád hasonló vállalkozók és döntéshozók számára találtuk ki. A 8 hetes online kurzus, melyet személyre szabott konzultációval egészítünk ki, így épül fel: 

  • 1-2 hét: Márkaépítés és Célkitűzések: Fogalmak tisztázása. Márka cél, küldetés és értékek meghatározása és összehangolása, kommunikálása. Impact kommunikáció előnyei a KKV-k számára. Irányelvek és szabályozások.
  • 3-4 hét: Differenciálás és Márkapozícionálás: Pozícionálás az impact szektorban. Konkurenciaelemzés és USP-k meghatározása. Fenntartható, etikus és inkluzív stratégiák. Üzleti és környezeti fenntarthatóság összekapcsolása.
  • 5-6 hét: Márkaidentitás és Történetmesélés: Márkaidentitás kialakítása a márka pozitív hatásával és értékeivel összhangban. Vizuális elemek, fenntartható és inkluzív design gyakorlatok. Hatékony történetmesélési technikák.
  • 7-8 hét: Márkaélmény és Partnerségek: Márkaélmény javítása online és offline. Együttműködések és partnerségek megtervezése. Influenszerek és nagykövetek szerepe.


Az Impact Kommunikációs fejlesztés segít a vállalatoknak világosan megfogalmazni és hatékonyan közvetíteni a profiton túli célokat. Ez ösztönzi munkavállalóikat és vásárlóikat a vállalat elkötelezett támogatására, és hozzájárul egy olyan világ létrehozásához, ahol a siker nem csupán a profitnövekedést, hanem a pozitív társadalmi és környezeti hatást is magában foglalja.

A fejlesztésre a következő módokon jelentkezhetsz:

  1. Töltsd ki alábbi kérdőíveket, melyek célja felmérni, hol áll jelenleg vállalatod impact kommunikációja. Ez mit jelent? Megnézzük, hogyan van jelen a vállalati társadalmi felelősségvállalás vagy a fenntarthatóság a márkádban, és milyen hatékonysággal tudsz történeteket mesélni a CSR vagy ESG tevékenységekről. A kérdőívek kitöltése után visszajelzést és ajánlásokat kapsz a vállalatra szabott fejlesztés menetéről. Vagy:
  2. Azonnali jelentkezés: A kérdőívek kitöltése nélkül is, az év bármely időszakában elkezdheted a 8 alkalomból álló, célzott branding és marketing fejlesztést, melynek során azért dolgozunk együtt, hogy a legjobbat hozzuk ki a vállalatod impact kommunikációjából, ezzel is erősítve pozitív társadalmi hatásod és üzleti fenntarthatóságod.

Add meg itt a címsor szövegét

Miért fontos a kkv-k számára a brand és marketing stratégia?

Brand Audit:

Az alábbi kérdőívvel megvizsgálhatod, hogyan jelennek meg vállalati értékek, CSR aktivitások és nonprofit vagy impact együttműködések a vállalatod brandjében. A válaszaid segítségével feltérképezzük, hogyan lehet hatékonyabban és inspirálóan beemelni a márkádba a pozitív környezeti vagy társadalmi hatást.

Marketing Audit:

Ezzel a kérdőívvel azt vizsgáljuk meg, hogy milyen marketing stratégiák és kampányok segítik vagy segíthetnék a vállalati értékek, a társadalmi felelősségvállalás és az impact, vagy nonprofit együttműködéseitek hatékony kommunikációját. A válaszaid alapján feltérképezzük, hogyan tudnánk közösen fejleszteni a már meglévő kommunikációt, és milyen új lehetőségekkel bővíthetjük a pozitív hatásotokat.

Azonnali jelentkezés a fejlesztésre:

Ha már tudod, hogy mely területeket szeretnéd fejleszteni – például: greenwashing elkerülése, alapítványi együttműködések kommunikálása, tudatos életmódot promótáló influenszerekkel való együttműködés, munkavállalói vagy fogyasztói lojalitás növelése – akkor jelentkezz most a 8 hetes online kurzusra, melyet személyre szabott konzultációval egészítünk ki. 

Ár: 8 alkalmas online kurzus és 4×1 óra személyes konzultáció: 990 EUR + ÁFA

Az első 5 jelentkező 10% early bird kedvezményt kap az árból.

Hogyan működnek a kérdőívek?

Néhány tudnivaló a kérdőív kitöltéséhez:

A kérdőívek kialakításában és kiértékelésében Jakab Luca kommunikációs szakértővel dolgozunk együtt. A kitöltés után gondosan kielemezzük a kitöltött kérdőíveket, majd kifejezetten a te vállalatodra szabott ajánlásokat fogunk  adni.

Megtudhatod, hogy milyen előnyökkel járhat, ha a branding vagy marketing szintjén kommunikálod az impact/CSR/ESG vagy nonprofitokat támogató aktivitásodat. Személyre szabott stratégiák, hatékonyabb kommunikáció és megnövelt hatás vár rád!

Sztorit adunk, ami kiemel

Visszajelzésed, kérdésed van a kérdőívvel kapcsolatban?

Cégek, akikkel már dolgoztunk együtt

Scale Impact Nonprofit Kft.

SZÉKHELY:
1038 Budapest, Temes utca 11. E. ép. 1.

ADÓSZÁM:
29306972-2-41

TELEFONSZÁM:
+36 30 587 9054

EMAIL:
info@scaleimpact.hu

2022 © Scale Impact | adatkezelés
Made with ❤ by WPViking Agency

Stratégiai partnereink

További szolgáltatásaink

Pro-bono partnereink