Sztorit adunk, ami kiemel

Impact kommunikációs fejlesztés az üzleti fenntarthatóság növeléséért

Nemzetközi ügyfeleid vannak? Nagyvállalatoknak dolgozol? Banki hitelhez szeretnél jutni?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor már most el kell kezdened felkészülni az ESG-vel kapcsolatos adatszolgáltatásra.

Szeretnél jó ügyeket vagy impact szervezeteket támogatni, és a vállalati értékeket, fenntarthatósági törekvéseidet a munkavállalóid és vásárlóid számára kézzelfoghatóvá tenni, de nincsenek kidolgozott branding és marketing stratégiád minderre? 

Ne ess kétségbe – a 8 alkalmas Impact Kommunikációs fejlesztést pont a hozzád hasonló vállalkozók és döntéshozók számára találtuk ki. A 8 hetes online kurzus, melyet személyre szabott konzultációval egészítünk ki, így épül fel: 

 

  • 1-2 hét: Márkaépítés és Célkitűzések: Fogalmak tisztázása. Márka cél, küldetés és értékek meghatározása és összehangolása, kommunikálása. Impact kommunikáció előnyei a KKV-k számára. Irányelvek és szabályozások.
  • 3-4 hét: Differenciálás és Márkapozícionálás: Pozícionálás az impact szektorban. Konkurenciaelemzés és USP-k meghatározása. Fenntartható, etikus és inkluzív stratégiák. Üzleti és környezeti fenntarthatóság összekapcsolása.
  • 5-6 hét: Márkaidentitás és Történetmesélés: Márkaidentitás kialakítása a márka pozitív hatásával és értékeivel összhangban. Vizuális elemek, fenntartható és inkluzív design gyakorlatok. Hatékony történetmesélési technikák.
  • 7-8 hét: Márkaélmény és Partnerségek: Márkaélmény javítása online és offline. Együttműködések és partnerségek megtervezése. Influenszerek és nagykövetek szerepe.

 

Az Impact Kommunikációs fejlesztés segít a vállalatoknak világosan megfogalmazni és hatékonyan közvetíteni a profiton túli célokat. Ez ösztönzi munkavállalóikat és vásárlóikat a vállalat melletti elköteleződésre, és hozzájárul egy olyan világ létrehozásához, ahol a siker nem csupán a profitnövekedést, hanem a pozitív társadalmi és környezeti hatást is magában foglalja.

 

Az Impact Kommunikációs fejlesztésre így jelentkezhetsz:

Töltsd ki az alábbi kérdőíveket, melyek segítségével felmérjük, hol áll jelenleg a vállalatod impact kommunikációja. Ez mit jelent? Megnézzük, hogyan van jelen a társadalmi felelősségvállalás vagy a fenntarthatóság a márkádban, és milyen hatékonysággal tudsz történeteket mesélni a CSR vagy ESG tevékenységekről. A kérdőívek kitöltése után visszajelzést és ajánlásokat kapsz a vállalatra szabott fejlesztés menetéről.

Miért fontos a kkv-k számára az impact brand és marketing stratégia?

Brand Audit:

Az alábbi kérdőívvel megvizsgálhatod, hogyan jelennek meg vállalati értékek, CSR aktivitások és nonprofit vagy impact együttműködések a vállalatod brandjében. A válaszaid segítségével feltérképezzük, hogyan lehet hatékonyabban és inspirálóan beemelni a márkádba a pozitív környezeti vagy társadalmi hatást.

 

Marketing Audit:

Ezzel a kérdőívvel azt vizsgáljuk meg, hogy milyen marketing stratégiák és kampányok segítik vagy segíthetnék a vállalati értékek, a társadalmi felelősségvállalás és az impact, vagy nonprofit együttműködéseitek hatékony kommunikációját. A válaszaid alapján feltérképezzük, hogyan tudnánk közösen fejleszteni a már meglévő kommunikációt, és milyen új lehetőségekkel bővíthetjük a pozitív hatásotokat.

 

A fejlesztési folyamat:

Ha a kérdőívek kiértékelése utáni ingyenes konzultáció alapján már tudod, hogy mely területeket szeretnéd fejleszteni – például: greenwashing elkerülése, alapítványi együttműködések kommunikálása, tudatos életmódot promótáló influenszerekkel való együttműködés, munkavállalói vagy fogyasztói lojalitás növelése – akkor jelentkezhetsz a 8 hetes online kurzusra, melyet személyre szabott konzultációval egészítünk ki. 

Ár: 8 alkalmas online kurzus és 4×1 óra személyes konzultáció: 990 EUR + ÁFA

Az első 5 jelentkező 10% early bird kedvezményt kap az árból.

Hogyan működnek a kérdőívek?

Néhány tudnivaló a kérdőív kitöltéséhez:

A kérdőívek kialakításában és kiértékelésében Jakab Luca kommunikációs szakértővel dolgozunk együtt. A kitöltés után gondosan kielemezzük a kitöltött kérdőíveket, majd kifejezetten a te vállalatodra szabott ajánlásokat fogunk  adni.

Megtudhatod, hogy milyen előnyökkel járhat, ha a branding vagy marketing szintjén kommunikálod az impact/CSR/ESG vagy nonprofitokat támogató aktivitásodat. Személyre szabott stratégiák, hatékonyabb kommunikáció és megnövelt hatás vár rád!

Sztorit adunk, ami kiemel

Visszajelzésed, kérdésed van a kérdőívvel kapcsolatban?

Cégek, akikkel már dolgoztunk együtt

Scale Impact Nonprofit Kft.

SZÉKHELY:
1038 Budapest, Temes utca 11. E. ép. 1.

ADÓSZÁM:
29306972-2-41

TELEFONSZÁM:
+36 30 587 9054

EMAIL:
info@scaleimpact.hu

2022 © Scale Impact | adatkezelés
Made with ❤ by WPViking Agency

Stratégiai partnereink

További szolgáltatásaink

Pro-bono partnereink

Impact Kommunikáció Scale Impact Jakab Luca KKV marketing stratégia