„Megtudtunk valami újat magunkról”

“A kérdőívre adott visszajelzésből azonnal egyértelmű volt: fejleszteni kell azt, hogyan tudom “eladni” nonprofit szervezetünket egy vállalatnak, elmondani, miért érdemes minket támogatniuk”, mondja Pap Tibor, a zenei tehetséggondozással foglalkozó, tatabányai Peron Music Alapítvány elnöke.

Tibor kitöltötte a Scale Impact nonprofitoknak szóló kérdőívét, amelyben a fejlettséget mérjük, és a fejleszteni való területeket határozzuk meg egy írásos visszajelzés, valamint egy interjú során. A nonprofit szakember már ezt az első lépést is hasznosnak találta. Pedig a java hátra van: a  kiválasztott nonprofitok ugyanis ezt követően 2 éves fejlesztési programban is részt vehetnek, amelyhez a Scale Impact csapata egy velük együtt gondolkodó vállalati partnert is talál, amely támogatja a fejlesztést.

“Érdemes kitölteni minden fejlődésre vágyó nonprofitnak ezt a kérdőívet, mert már a folyamat elején megtudtunk magunkról valami újat. Erősíteni kell azon a téren, hogy a támogató vállalatok figyelmét felkeltsük tevékenységünk iránt. Pedig nem ma kezdtük”, tette hozzá Pap Tibor.

Ha te is úgy érzed, nem elég a támogatás amit össze tudsz szedni, nonprofitként tudnál profibban, hatékonyabban működni, és szeretnéd megtudni, milyen pontokon indulhatnál el ezen az úton, tedd meg az első lépést! Töltsd ki alapos, részletes kérdőívünket: scaleimpact.hu/elsolepes

A kérdőívre mindenképpen írásos visszajelzést adunk, a fejlesztendő területek bemutatásával.

Picture of Lévai Gábor

Lévai Gábor